This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

✓ Free Worldwide Shipping

✓ 14 Days Return Policy

✓ Fast Shipping

✓ Supports Animal Rescue With Every Purchase

A Perfect Jane lanceert eerste vegan en duurzaam damesschoenen label

A Perfect Jane lanceert eerste vegan en duurzaam damesschoenen label

Het idee voor A Perfect Jane is ontstaan doordat Suzanne Harper zelf op zoek was naar mooie & stoere vegan damesschoenen. Dit bleek lastiger dan zij had gedacht. ”Als groot liefhebber van dieren, natuur en een passie voor mode ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit te kunnen combineren, en dat is gelukt! Ik heb een mooie en stoere schoenenlijn ontwikkeld, waar geen dierenleed bij komt kijken en die ook nog milieuvriendelijk is, aldus Harper”.

”Walking on Plants”

De eerste collectie bestaat uit 3 verschillende modellen en is gemaakt van vegan leer, een combinatie van mais en gerecycled PET. De felgroene zool geprint in een bladnerf straalt het duurzame karakter van het label uit. Harper:  ”Goed voor mens, dier & milieu. En dat past weer Perfect bij onze missie! Wij kunnen niet wachten om onze collectie te lanceren”.

Lancering collectie herfst/winter 2021

Over A Perfect Jane

A Perfect Jane is een schoenenlabel voor modebewuste en stoere dames, die geen concessies willen doen in looks en kwaliteit en graag een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Cruelty-free, Sustainable & Looking great, dat is onze missie. De collectie van A Perfect Jane is gemaakt van 100% vegan leer en wordt in Nederland ontworpen. De mooie en duurzame materialen komen uit Italië en de productie vindt plaats in Portugal.

A Perfect Jane sluit perfect aan op de groeiende groep mensen die een meer bewuste en duurzame lifestyle nastreven. In grote wereldsteden als New York, Berlijn, Londen en Parijs stijgt de vraag naar vegan alternatieven enorm en ook in Nederland groeit deze markt snel.

Cart

No more products available for purchase