This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

✓ Free Worldwide Shipping

✓ Free EU Exchanges

✓ 14 Days Return Policy

✓ 100% Secure Payments

✓ Supports Animal Rescue With Every Purchase

Gratis wereldwijde verzending

Duurzaam materiaal

Dierenleedvrij en 100% vegan

Duurzame laarzen

In ons assortiment vind je de leukste duurzame laarzen. Naast dat je er met onze laarzen geweldig uitziet, draag je bij aan een betere wereld. Wij bieden een 100% vegan collectie die vrij is van dierenleed. Daarnaast zijn onze producten gemaakt van duurzaam materiaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Sofie Vegan Boots White aperfectjane
Rossana Vegan Boots aperfectjane

Mooie duurzame laarzen

Wij ontwerpen duurzame laarzen voor echte fashionista’s die er fantastisch uit willen zien. De laarzen worden zo ontworpen dat ze bij elke gelegenheid te dragen zijn. Zo draag je je laarzen niet alleen naar werk of school, maar ook naar een verjaardag of etentje. Het belangrijkste is dat onze laarzen worden geproduceerd van duurzaam materiaal. Wij vinden het belangrijk om te laten zien dat mode en duurzaamheid samengaan, zonder dat dit je kwaliteit aantast. Bij elke nieuwe collectie van onze stoere vegan schoenen proberen we de duurzaamheid te verhogen. Naast duurzame laarzen vind je bij ons nog veel meer verschillende vegan schoenen. Zo vind je altijd wel het perfecte schoenpaar dat aansluit op jouw stijl.

Maak een keuze uit ons assortiment en bestel gemakkelijk

Heb je een keus gemaakt uit ons assortiment van duurzame laarzen? Dat is fantastisch! Bestel dan direct jouw favoriete paar schoenen via onze webshop. Heb je vragen over een van onze producten? Neem contact op via info@aperfectjane.com of bel naar +31 6 36 358 495. Wij helpen je met alle plezier verder!

Cart

No more products available for purchase