This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

✓ Free Worldwide Shipping

✓ 14 Days Return Policy

✓ Fast Shipping

✓ Supports Animal Rescue With Every Purchase

Dit zijn de meestbelovende startups van 2021!

Dit zijn de meestbelovende startups van 2021!

Dit zijn de meestbelovende startups van 2021!
Geplaatst op 1 oktober 2021 door Steffie

 

Uit bijna vijftig nominaties van Startups uit heel Nederland heeft de vakjury een selectie gemaakt. Deze twaalf meestbelovende startup ondernemingen staan met hun product op de expo in Podium Bloos in Breda op 19 oktober a.s. De startups zijn door de jury beoordeeld op: impact, ondernemerschap, innovatie en groeikansen.
DE STARTUP AWARD

Startup ondernemers zijn vaak bezig met het oplossen van hedendaagse problemen en zorgen voor innovatie. De Breda Startup community geeft ze graag een podium waar ze nieuwe netwerkrelaties aan kunnen gaan en kunnen werken aan naamsbekendheid.

In 2021 wordt voor de 7e maal De Startup Award uitgereikt voor de ‘beste’ startup onderneming. De finale hiervoor vindt plaats in theater Podium Bloos in Breda op 19 okt a.s. Op deze avond gaat er een aantal finalisten live hun bedrijf pitchen aan publiek en de vakjury.

Dat De Startup Award ook nationaal in de smaak valt, blijkt wel uit de vele nominaties uit geheel Nederland. Dit jaar was het voor het eerst mogelijk om ook van buiten Breda mee te doen.

Eind september worden de eerste vier finalisten bekend gemaakt. De vijfde finaleplek wordt daarna bepaald door ‘public voting’ via de de website van Breda Startup.

De vakjury heeft de volgende Startups sowieso al beloond met de titel ‘Most Promising Startup 2021’: A Perfect Jane, Clonable, Charge free room, Citysteps, HalloLex, Jouw Meedenker, Sportwallet, Squad Mobility, The Agent Assistent, Unpluq, TipDo en You Lucky Bird.

Uit de keuze van de vakjury blijkt dat startups bezig zijn met het oplossen van actuele problemen en hier zelf een oplossing voor hebben ontwikkeld. De startup bedrijven houden zich o.a. bezig met belangrijke onderwerpen als duurzaamheid, mobiliteit, energie en gezondheid.
OVER BREDA STARTUP

Breda Startup is een hechte community van ondernemers en bedrijven die innovatie en groei belangrijk vinden. Samen werken we aan een waardevolle en veerkrachtige economie door kennis, daadkracht en netwerk te delen met elkaar. Jaarlijks reiken we de De Startup Award uit voor de meest kansrijke startup onderneming van het jaar.

Kijk hier voor meer informatie over Breda Startup.

Bron: BredaBusiness

Cart

No more products available for purchase