This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

✓ Free Worldwide Shipping

✓ 14 Days Return Policy

✓ Fast Shipping

✓ Supports Animal Rescue With Every Purchase

Nieuw merk: A perfect Jane brengt vegan schoenen van Nederlandse bodem

Nieuw merk: A perfect Jane brengt vegan schoenen van Nederlandse bodem

NIEUW MERK: A PERFECT JANE BRENGT VEGAN SCHOENEN VAN NEDERLANDSE BODEM

Vegan vrouwenschoenen van Nederlandse bodem. Dat belooft A Perfect Jane. De eerste collectie is klaar om in productie te nemen. Een crowdfunding moet het nu mogelijk maken het merk op de markt te brengen.

Het idee voor A Perfect Jane ontstond toen Suzanne Harper op zoek ging naar mooie, stoere en vegan damesschoenen. Dat bleek lastiger dan gedacht, dus besloot ze zelf in het gat te springen met een eigen nieuw merk.

”Als groot liefhebber van dieren, natuur en een passie voor mode ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit te kunnen combineren, en dat is gelukt”, zegt Harper.

“Ik heb een mooie en stoere schoenenlijn ontwikkeld, waarbij geen dierenleed komt kijken en die ook nog milieuvriendelijk is.”

Ze vernoemde het label naar haar hond Jane.

Na een periode van ontwerpen, kennismaken met leveranciers en het bezoeken van de fabriek, is de eerste collectie klaar.

Deze bestaat uit drie verschillende laarzen en is gemaakt van vegan leer, een combinatie van mais en gerecyclede petflessen, met een binnenzool van kurk.

Een van de opvallendste kenmerken is de felgroene zool, waarin de structuur van een bladnerf is gedrukt. “Om het duurzame karakter te benadrukken”, zegt Harper.

De collectie wordt in Nederland ontworpen. De materialen komen uit Italië en de productie vindt plaats in Portugal.

Crowdfunding

De eerste collectie (herfst-winter 2021-2022) is klaar. Om de productie te kunnen starten is Suzanne Harper een crowdfundingcampagne gestart via CrowdAboutNow.

In totaal is minimaal € 75.000 nodig, waarvan op dit moment al 61 procent behaald is.

Suzanne Harper en haar hond Jane.

Beeld: A Perfect Jane

Cart

No more products available for purchase